Dolj: Prinsă cu ţigări fără marcaj fiscalJandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj au depistat, în această dimineaţă, o tânără, în zona Pieţei Agroalimentare „Bigul Nou”, din Craiova,care deţinea, într-o plasă, mai multe pachete de ţigări.

Jandarmii au procedat la oprirea şi stabilirea identităţii acesteia şi fiind întrebată cu privire la pachetele de ţigări deţinute, fără marcaj fiscal legal, numita M. V., în vârstă de 23 ani, din Craiova, nu a putut să justifice provenienţa acestora şi a recunoscut că nu posedă astfel de documente.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 86/2006 privind Codul Vamal.


Întreaga cantitate de 1160 ţigarete a fost predată pe bază de proces-verbal reprezentanţilor Direcţiei Regionale Vamale Craiova, iar dosarul va fi înaintat organelor competente pentru continuarea cercetărilor.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 26 aprilie 2019

Top