10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE Dolj: Accident violent la ieşire din Filiaşi

UPDATE Dolj: Accident violent la ieşire din Filiaşi

UPDATE: Un bărbat de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin conducea un autoturism, pe bulevardul Racoteanu, din Filiaşi și la ieșirea din localitate, către Craiova, într-o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul oboselii, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 55 de ani, din Balş.
Bărbatul de 33 de ani, soția de 33 de ani din Braniștea, judetul Mehedinți, și copilul de 5 ani au fost transportați la spital. De asemenea și conducătorul auto al celui cel de-al doilea vehicul a fost transportat la spital.
Din primele verificări, bărbatul de 33 de ani ar fi adormit la volan, acesta fiind rănit grav. Celelalte trei persoane transportate la spital ar fi rănite uşor.


Mai multe persoane au fost rănite în timpul unui accident rutier, care a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe DE 79, la ieşirea din oraşul Filiaşi. Din primele informaţii oferite de poliţiştii doljeni, în accident au fost implicate două autovehicule, un Ford înmatriculat în Mehedinţi, şi o autoutilitară. În ambele autovehicule se aflau şase persoane, din care patru ar fi fost rănite. Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, la locul accidentului au fost trimise o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă SMURD, dar şi două ambulanţe SAJ. Două dinte victime au fost transportate la SJU Craiova, alte două persoane au fost duse la spitalul din Filiaşi, iar doi dintre pasageri nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Oamenii legii au precizat pentru GdS, după primele cercetări s-a stabilit că şoferul unui autoturism Ford Galaxy a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens, unde a lovit în plin un autovehicul de transport valori care circula regulamentar din sens opus. În autoturismul Ford se afla şoferul, soţia acestuia şi copilul lor, în vârstă de cinci ani.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS