9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: A fost prins de poliţie unul dintre atacatorii din Rovine

Craiova: A fost prins de poliţie unul dintre atacatorii din Rovine

Miercuri, 16 ianuarie, poliţiştii doljeni au efectuat un număr de trei percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi fost implicate în incidentul petrecut în Craiova, în cursul zilei de 15 ianuarie.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti şi a probatoriului administrat în cauză, un bărbat de 24 de ani, din Craiova, a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea depistării celorlalte persoane implicate în incident şi a tragerii la răspundere penală a acestora.

Tânărul respectiv a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Vă reamintim că, pe 16 ianuarie, a avut loc un atac armat în cartierul Rovine din Craiova. Agresorii au folosit bâte şi săbii. Incidentul a avut loc în jurul orei 9.00, pe Aleea Nicolae Iorga din cartierul Rovine. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, patru bărbaţi au atacat un craiovean de 28 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Mercedes. În mașină se aflau mama şi soţia bărbatului de 28 de ani. Victima atacului nu a suferit leziuni grave şi nu a fost nevoie să fie transportată la spital. În schimb, bărbatul a mers la Secţia 4, unde a depus o plângere penală. Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS