Acasă Local Dolj "Un secol de România" la Secția de Științele Naturii a Muzeului Olteniei...

„Un secol de România” la Secția de Științele Naturii a Muzeului Olteniei Craiova

-


Secția de Științele Naturii a Muzeului Olteniei Craiova va găzdui, mâine, 15 ianuarie, începând cu ora 11.00, cu ocazia Zilei Culturii Naţionale, manifestarea culturală cu titlul “POEŢI ȘI POEZIE”, derulată în cadrul proiectului educativ „Un secol de România‟, la care muzeul este partener alături de alte instituții de cultură craiovene.
Coordonarea evenimentului cultural revine prof. Ana Paraschivescu, Nicoleta Mihai și Raluca Belcineanu, de la Colegiul Național “Gheorghe Chițu” din Craiova, care au pregătit, împreună cu elevii, un program complex de prezentări literare, cântece și recitaluri de poezie. Invitat special va fi scriitorul Nicolae Coande.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.