10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAu băut și au urcat la volan. Poliția le-a ieșit în cale

Au băut și au urcat la volan. Poliția le-a ieșit în cale

În noaptea de 12/13 ianuarie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat de 31 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism, pe strada Gheorghe Bibescu, din localitatea de domiciliu, având o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, anunță Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Dolj.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 11 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au depistat un bărbat de  58 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat recoltarea. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS