Teatrul Naţional „marin Sorescu” din Craiova va prezenta sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 19.00, spectacoul , de Alexandra Badea, în regia lui Florin Caracala.
Din distribuţie fac parte actorii: Romaniţa Ionescu, Alex Calangiu, Claudiu Mihail, Gabriela Baciu, Ramona Drăgulescu, Cătălin Miculeasa, Ştefan Cepoi, Corina Druc, Dragoş Măceşanu, Anca Dinu, Raluca Păun.
„White Room” este un eseu despre realitatea distopică creată prin contopirea a două realități, diferite ca substanță și ca manifestare, ale individului: cea imediată și cea virtuală.
Într-o lume în care omul contemporan are nevoie să evadeze din realitatea imediată pentru a visa, realitatea virtuală oferă cel mai potrivit refugiu pentru a face acest lucru.
„White Room” este o radiografie poetică a unei societăți care se confruntă cu una din cele mai mari probleme ale omului de azi: solitudinea.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.