11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reţinuţi pentru săvârşirea a 7 furturi

Dolj: Reţinuţi pentru săvârşirea a 7 furturi

Poliţiştii doljeni au identificat ieri doi bărbaţi, din comuna Predeşti, bănuiţi că ar fi săvârşit 7 furturi din anexe gospodăreşti. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti în proporţie de 90% şi restituit persoanelor vătămate.

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Rurală Breasta au identificat, ieri, doi bărbaţi, de 21, respectiv 22 de ani, din comuna Predeşti, bănuiţi de săvârşirea a şapte infracţiuni de furt calificat.
Cei doi, în perioada mai – decembrie 2018, ar fi pătruns în mai multe dependinţe, din comuna Predeşti, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (hidrofor, motofierăstrău, cazan din aramă, butelie de gaz). Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90% şi restituit persoanelor vătămate.
În urma analizării celor 7 dosare penale, poliţiştii au dispus reţinerea celor doi bărbaţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.
Azi, 11 ianuarie, aceştia urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS