Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au reţinut, ieri, un tânăr de 21 de ani, din municipiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În noaptea de 6 ianuarie, poliţiştii Secţiei 5 Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 31 de ani, din Craiova, care se deplasa pe trotuar, a fost agresată de o persoană necunoscută, care i-a sustras telefonul mobil şi apoi a fugit. În urma activităţilor investigative desfăşurate, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au identificat şi prins un tânăr de 21 de ani, din Craiova, bănuit de săvârşirea infracţiunii respective.
În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe cel în cauză, tânărul urmând a fi prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.