Instant Family / Familie de-a gata Avanpremiera
Regia: Sean Anders
Cu: Mark Wahlberg, Rose Byrne
Gen Film: Comedie, Drama
Durată: 124 min
Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid că e timpul să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Și, când ajung să cunoască un trio de frați, care include și o adolescentă năbădăioasă, își dau seama că nici nu au pornit bine “motoarele”, și sunt pe cale să scape frâiele din mână. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți, în speranța că vor reuși să devină o familie, fie ea și de-a gata…
Miercuri, Joi 19:05; 20:30

Papillon Avanpremiera
Regia: Michael Noer
Cu: Charlie Hunnam, Rami Malek
Gen Film: Crima, Drama, Mister, Thriller
Durată: 138 min
Memorabila aventură este centrată în jurul lui Papillon (Charlie Hunnam), un hoț de rând,condamant pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o la închisoare pe viață în teribilul penitenciar de pe Insula Diavolului. Hotărât să își recapete libertatea și să se întoarcă la iubita lui, Papillon încheie o alianță neobișnuită cu instaritul Louis Dega (Rami Malek) care, în schimbul protecției sale, îi oferă eroului nostru banii necesari pentru a pune în practică un plan de evadare.
Miercuri, Joi 20:10; 21:10

Astérix: Le secret de la potion magique 3D / Asterix: Secretul poțiunii magice Avanpremiera
Regia: Alexandre Astier, Louis Clichy
Cu: Christian Clavier, Guillaume Briat
Gen Film: Animatie
Durată: 90 min
După ce s-a lovit în timpul culesului de vâsc, druidul Panoramix hotărăște că e timpul ca viitorul cătunului lor să fie asigurat, așa că pornește în căutarea unui druid tânăr și talentat căruia să-i lase moștenire Secretul Poțiunii Magice.
Dublat: Sambata, Duminica 11:30; 13:20

The Upside / Asistent de (ne)voie
Regia: Neil Burger
Cu: Nicole Kidman, Kevin Hart, Bryan Cranston
Gen Film: Comedie, Drama
Durată: 121 min
Phillip Lacasse este un miliardar din Park Avenue care a paralizat în urma unui accident din timpul unui zbor cu planorul. Dell este un fost condamnat, recent eliberat din închisoare, și care are nevoie de un loc de muncă și un nou început. Din lumi diferite, Phillip și Dell formează o legătură improbabilă, trecând peste diferențele dintre ei și câștigând o înțelepciune neprețuită în acest proces, oferindu-și unul altuia un sentiment de pasiune pentru toate posibilitățile vieții.
Vineri pana Marti 15:45; 18:15; 20:10; 21:30
Miercuri, Joi 15:45; 18:15; 21:30

The Snow Queen: Mirrorlands 3D / Crăiasa Zăpezii: Ţinutul oglinzilor
Regia: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin
Cu:
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 92 min
După ce Regele Haral aproape că şi-a pierdut familia în urma unei confruntări cu malefica împărăteasă a gerului, acesta interzice utilizarea magiei pe ţinutul său. Singura care poate remedia situaţia şi păstra farmecul magiei este eroina Gerda. Ea îl va învăţa pe rege că cea mai mare putere nu este magia, ci credinţa în prietenie şi îngăduinţa. În cel mai nou film din serie, Gerda îi ajută pe troli, pe piraţi şi chiar pe însăşi Crăiasa Zăpezii.
Dublat: Vineri pana Joi 11:45; 12:15; 13:45; 14:40; 17:30

Holmes & Watson
Regia: Etan Cohen
Cu: Will Ferrell, John C. Reilly
Gen Film: Aventuri, Comedie, Mister
Durată: 95 min
De data aceasta, Sherlock Holmes și dr. Watson au o misiune regală: salvarea Reginei! Maleficul Moriartya revenit în scenă, iar inspectorul Lestrade, șeful Scotland Yard,apelează din nou, plin de speranță, la ajutorul super-detectivului. Se va descurca oare cu o asemenea provocare? Doar unul este Holmes! Și tot unul și Watson… din fericire!
Vineri pana Joi 17:45; 19:30

The Mule / Curierul traficanților
Regia: Clint Eastwood
Cu: Bradley Cooper, Clint Eastwood, Taissa Farmiga
Gen Film: Crima, Drama, Mister
Durată: 121 min
Earl Stone (Eastwood) este un veteran de 80 de ani alienat şi ajuns în pragul falimentului, pe punctul de a-şi închide afacerea, în momentul în care i se oferă oportunitatea de a câştiga bani doar pentru a conduce dintr-o locaţie în alta. Fără să realizeze în ce se bagă, Earl descoperă prea târziu că tocmai a devenit curier pentru un cartel mexican care se ocupă cu traficul de droguri. Însă îşi face treaba atât de bine, încât este promovat la lucru în echipă alături de un traficant.
Vineri pana Marti 15:30; 18:45; 21:10
Miercuri, Joi 15:30; 18:45

Ralph Breaks the Internet 3D / Ralph rupe netu’
Regia: Phil Johnston, Rich Moore
Cu: Kristen Bell, Mandy Moore, Kelly Macdonald, John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie
Durată: 117 min
Vârâți până peste cap în situații pe care nu le înțeleg, Ralph și Vanellope ajung să se bazeze pe cetățenii internetului -netățenii – ca să-i ajute să-și găsească drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de bază, inima și sufletul site-ului de tendințe “Buzztube.”
Dublat: Vineri pana Joi 12:00; 12:30; 15:00

Bumblebee 3D
Regia: Travis Knight
Cu: Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett, Justin Theroux
Gen Film: Actiune, Aventuri, SF
Durată: 118 min
Fugar încă din 1987, Bumblebee își găsește refugiu într-un atelier dintr-un orășel maritim din California.
Charilie, o fată care urmează să îmlinească 18 ani, și care încearcă să-și găsească un loc al ei pe lume, îl descoperă pe Bumblebee, cu răni adânci din bătălii trecute, și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.
Vineri pana Marti 16:00; 18:00; 20:30
Miercuri, Joi 16:00; 18:00

Spider-Man: Into the Spider-Verse 3D / Omul-Păianjen: În lumea păianjenului
Regia: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Cu: Hailee Steinfeld, Nicolas Cage, Mahershala Ali, Liev Schreiber, Jake Johnson
Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, SF
Durată: 122 min
Tatăl lui Miles este un ofiţer de poliţie ca la carte, iar mama sa este o asistentă medicală extrem de devotată meseriei sale. Amândoi sunt nişte părinţi iubitori , mândri de realizările fiului lor, dorind să-l vadă integrat în şcoala pentru copii supradotaţi, unde l-au înscris. Totuşi, acomodarea pentru noua şcoală pare a fi destul de grea pentru Miles, care ar prefera mai degrabă să petreacă timp cu prietenii săi din vecini, sau să-l viziteze pe unchiul Aaron, care-l încurajează în pasiunea sa pentru graffiti. Deşi Miles îl idolatrizează pe Aaron, unchiul său fermecător este o persoană complexă, care a cam avut probleme cu legea în trecut.
Dublat: Vineri pana Joi 15:15

Mary Poppins Returns / Mary Poppins revine
Regia: Rob Marshall
Cu: Emily Blunt, Ben Whishaw, Emily Mortimer
Gen Film: Fantastic, Familie, Musical
Durată: 137 min
După ce Michael suferă o grea pierdere personală, enigmatica dădacă Mary Poppins (Emily Blunt) reintră în viața familiei Banks și, împreună cu veșnic optimistul aprinzător de felinare stradale Jack (Manuel Miranda), își folosește abilitățile magice unice pentru a ajuta familia Banks să redescopere bucuria și uimirea care lipseau din viața lor.
Dublat: Vineri pana Joi 12:45

Aquaman 3D
Regia: James Wan
Cu: Jason Momoa, Amber Heard
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 148 min
„Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind „jumătate om, jumătate zeu”. Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e „un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă…”
Vineri pana Marti 13:00; 14:10; 17:00; 18:30; 19:50; 20:50
Miercuri, Joi 13:00; 14:10; 17:00; 18:30; 20:50

Racetime 3D / Marea bulgăreală 2 – Supercursa săniuțelor
Regia: Benoît Godbout, Jean-François Pouliot, François Brisson
Cu: Noel Fisher, Angela Galuppo, Dawn Ford
Gen Film: Animatie, Aventuri, Familie, Comedie
Durată: 85 min
Când se organizează cea mai spectaculoasă cursă de sănii în micul orășel, Frankie-Patru-Ochi și echipa sa, având-o pe Sophie la conducerea saniei, se înscriu cu gândul că își vor învinge competitorii, adică echipa formată din nou-sosiții Zac, misterios și dichisit, și vărul său atletic Charly. Dar sania fantastică proiectată de Frankie se dezintegrează chiar înainte de a trece linia de sosire. Este o pierdere amară pentru Frankie, care refuză să accepte că ar fi făcut greșeli de construcție. Împreună cu prietenii săi, el reușește să demonstreze că Zac a trișat în timpul cursei.
Dublat: Vineri, Luni pana Joi 13:30

Second Act / A doua şansă
Regia: Peter Segal
Cu: Milo Ventimiglia, Vanessa Hudgens, Jennifer Lopez, Leah Remini
Gen Film: Comedie, Dragoste, Romantic
Durată: 103 min
Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare. Cu toate acestea, când are șansa de a primi jobul viselor ei, ea profită la maxim de oportunitate. După o eroare de identificare, Maya impresionează directorul executiv al uneia dintre cele mai mari corporații din New York și primește un loc de muncă în compania sa. Indusă în eroare, compania o consideră pe Maya o consultantă desăvârșită și o angajează să se ocupe de o afacere importantă. Având în vedere oportunitatea incredibilă de a avea cariera și stilul de viață la care l-a visat mereu, ea trebuie să dovedească că inteligența poate fi la fel de valoroasă ca și o diplomă universitară, și că nu este niciodată prea târziu pentru a-și lua revanșa.
Vineri pana Joi 16:40

The Grinch 3D / Grinch
Regia: Yarrow Cheney, Scott Mosier
Cu: Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Tristan O’Hare, Scarlett Estevez
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie
Durată: 95 min
Rating: AG IMDB: 6.4
În fiecare an, celebrările din ce în ce mai grandioase, mai strălucitoare și mai zgomotoase ale Crăciunului, perturbă singurătatea și liniștea lui Grinch. Când Whos afirmă că vor face un Crăciun de trei ori mai mare în acest an, Grinch își dă seama că există o singură cale de a-și câștiga pacea și liniștea: trebuie să fure Crăciunul. Pentru a realiza acest lucru, el decide că se va prezenta drept Moș Crăciun în Ajunul Crăciunului, mergând atât de departe încât va prinde în cursă un ren apatic care să-i tragă sania. Între timp, în Who-ville, Cindy-Lou Who, o tânără fată entuziasmată de sărbătoarea Crăciunului, plănuiește cu gașca sa de prieteni să-l prindă pe Moș Crăciun în timp ce își face turul din Ajunul Crăciunului, pentru a-i mulțumi pentru ajutorul oferit mamei sale singure suprasolicitate. Totuși, pe măsură ce Crăciunul se apropie, planul ei bine intenționat amenință să se ciocnească cu cel mult mai infam al lui Grinch. Își va atinge Cindy-Lou scopul de a-l întâlni în sfârșit pe Moș Crăciun? Va reuși Grinch să reducă la tăcere odată pentru totdeauna sărbătoarea Crăciunului?
Dublat: Vineri, Luni pana Joi 11:30