10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn fotograf craiovean, pe locul doi în topul celor mai buni fotografi de nunţi din România

Un fotograf craiovean, pe locul doi în topul celor mai buni fotografi de nunţi din România

Florin Ştefan, un fotograf craiovean, a câştigat locul doi în cadrul celui mai mare concurs de fotografie de nuntă din România. Pasiunea pentru fotografia de nunţi, dar şi dăruirea cu care surprinde momentele unice din timpul unei căsătorii, i-au adus aprecierea unui juriu format din 23 de membri, care l-a punctat foarte bine, iar acest lucru l-a adus pe locul doi în topul celor mai pricepuţi fotografi.

Acest concurs s-a aflat la a VI-a ediție, este organizat de reprezentanţii site-ului fotografi-cameramani.ro, iar pozele au fost punctate de un juriu internaţional. În urma notelor primite de la juriul internațional și a locurilor ocupate în categoriile de concurs s-a putut realiza clasamentul general al fotografilor de nuntă de anul trecut. Iar Florin Ştefan a fost pe podium. „La sfârşitul anului, toţi fotografii români înscriu poze, care trebuie să treacă prima dată de o comisie de nominalizare, formată din 23 de fotografi români, aici eu am avut 15 finaliste din 21 de categorii şi apoi acestea 15 au treacut de o comisie de jurizare internaţională formată din 24 de fotografi internaţionali şi aici eu am rămas cu şase premii, ale căror punctaj însumat mi-au adus locul doi pe ţară la acest concurs“, a spus Florin Ştefan.

Anul 2019 va fi plin de noi provocări pentru el şi spune că va încerca să surprindă cele mai interesante şi frumoase momente, pentru a rămâne în topul fotografilor, dar şi în inimile mirilor pe care îi fotografiază. „E foarte important pentru mine să cresc nivelul fotografiei, de aceea particip cu drag la astfel de concursuri. Mă bucur de fiecare dată când pot să îi fac fericiţi pe cei pe care îi fotografiez, dar şi când obţin câte un premiu naţional sau internaţional. Nu am avut emoţii, pentru că îi cunosc pe majoritatea celor care sunt în top, deci mă bucur şi m-aş fi bucurat pentru ei, indiferent dacă eram eu pe podium sau nu. Abia aştept în luna februarie să lansez „calendarul de nuntă”, care o să ajungă la ediţia cu numărul patru“, a declarat Florin Ştefan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS