10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn avocat craiovean, bătut și amenințat de doi bărbați, în fața biroului său

Un avocat craiovean, bătut și amenințat de doi bărbați, în fața biroului său

Un avocat din Craiova a sesizat Poliția sâmbătă, 5 ianurie, despre faptul că a fost lovit şi ameninţat de către doi tineri, tot din Craiova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că poliţiştii craioveni au fost sesizaţi, sâmbătă, de către un bărbat de 45 de ani cu privire la faptul că acesta a fost lovit şi ameninţat de doi bărbaţi de 29 şi 31 de ani, ambii din Craiova. „Din primele date obţinute, poliţiştii au stabilit faptul că infracţiunile sesizate ar fi fost comise împotriva unui avocat şi ar fi avut legătură cu exercitarea profesiei acestuia. Scandalul ar fi avut loc în fața biroului acestuia de avocatură, undeva pe strada A.I. Cuza, din Craiova”, a spus reprezentantul poliției doljene.

Avocatul a mers la poliției, în jurul orei 16.00, apoi a mers la spital. Acesta susține că ar fi fost agresat de un bărbat de 29 de ani din Craiova, iar fratele acestuia, de 31 de ani, l-ar fi amenințat. Totul at fi început de la faptul că avocatul a fost abordat de o femeie să o reprezinte într/un dosar, iar cei doi bărbați ar fi încercat să îl intimideze pentru a nu face acest lucru.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ultraj judiciar, urmând ca acesta să fie declinat unităţii de parchet competente.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS