24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Tânăr reţinut pentru furtul unui autoturism

Craiova: Tânăr reţinut pentru furtul unui autoturism

Poliţiştii doljeni au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, fără permis de conducere, care se afla la volanul unui autoturism pe care l-ar fi sustras din Craiova.
Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi, ieri, de un bărbat de 32 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce se afla parcat pe strada Constantin Brîncoveanu, având cheile în contact.
După aproximativ o oră, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea au identificat autoturismul în trafic şi au procedat la urmărirea acestuia, până în comuna Drănic, unde au reuşit oprirea acestuia.
Poliţiştii au identificat ocupanţii autovehiculului, fiind vorba despre 3 tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani, din Craiova, împreună cu un minor în vârstă de 16 ani, din Giurgiţa.
Cercetările au fost preluate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, aceştia stabilind că autoturismul ar fi fost sustras de tânărul de 19 ani, care a fost depistat la volanul acestuia, deşi nu deţinea permis de conducere.
În urma probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore tânărul de 19 ani, urmând ca în cursul acestei zile, cel în cauză să fie prezentat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS