Poliţiştii Secţiei 2 Craiova au reţinut, ieri, un tânăr de 20 de ani, bănuit că ar fi sustras bunuri dintr-un imobil din localitate. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti, fiind restituit persoanei vătămate.

Ieri, poliţişti au fost sesizați de un bărbat din localitate, cu privire la faptul că acesta a surprins în curtea unui imobil nelocuit, un tânăr care avea asupra sa mai multe bunuri ce păreau a fi sustrase. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat un tânăr de 20 de ani, din Craiova, bănuit că ar fi pătruns prin efracţie în imobilul respectiv, situat în Craiova, de unde ar fi sustras o bicicletă, unelte electrice şi articole vestimentare.
Ulterior, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză ar fi pătruns şi în cursul zilei de 2 ianuarie a.c. în acelaşi imobil, de unde ar mai fi sustras o bicicletă şi o drujbă. Prejudiciul cauzat, în valoare de 2.500 de lei a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate, iar în urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cel în cauză.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul acestei zile, tânărul să fie prezentat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.