Acasă Local Dolj Dolj: Arestaţi pentru evaziune fiscală

Dolj: Arestaţi pentru evaziune fiscală

-

Poliţişti din cadrul Secției 4 Rurală Coșoveni, cu sprijinul unei grupe din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au pus în executare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de către Tribunalul Dolj. Cele două mandate priveau doi bărbaţi, de 24 respectiv 28 de ani, ambii din comuna Coșoveni, condamnaţi la executarea a 4 ani de închisoare, pentru infracțiuni de evaziune fiscală. Bărbaţii au fost încarceraţi în penitenciar.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.