20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj (Foto, video) Craiova: Incendiu la atelierele Liceului Tehnologic Transporturi Auto. Elevii au...

(Foto, video) Craiova: Incendiu la atelierele Liceului Tehnologic Transporturi Auto. Elevii au fost evacuaţi

-

Un incendiu a izbucnit la acoperişul atelierelor de la Liceul Tehnologic Transporturi Auto Craiova. La faţa locului intervine Detaşamentul 2 Craiova cu trei autospeciale si Detaşamentul 1 cu două autospeciale. În acest moment 50 de copii au fost evacuaţi de cadrele didactce. Nici o persoană nu este rănită.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.