20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Municipalitatea craioveană dă startul îmbodibirii brăduţului cu suprize

Municipalitatea craioveană dă startul îmbodibirii brăduţului cu suprize

Autoritățile locale invită, pentru prima oară, craiovenii să trăiască împreună spiritul Crăciunului și să realizeze cel mai original brad împodobit din țară.
De mâine, 7 decembrie, de la ora 17.00, și până duminică, 23 decembrie, cei mai mici, alături de părinți și de bunici, sunt așteptați cu propriile decorațiuni și ornamente de Crăciun, pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova. Acolo se află “Brăduțul cu Surprize”, adus special de autoritățile locale, pentru a fi decorat chiar de craioveni.
“Ne-am dorit foarte mult ca în acest an să le aducem o bucurie în plus tuturor copiilor și să-i provocăm să facem împreună cel mai frumos și cel mai original brad din țară. Astfel, invităm copiii să-și aducă decorațiunea preferată și, ajutați de părinți, bunici sau chiar de colegii noștri de la RAADPFL, să o agațe de crenguțele bradului. În fiecare seară, copiii pot veni apoi cu prietenii sau părinții ca să-și admire globulețul pe care l-au adus. Bradul este deja amplasat pe treptele Teatrului Național și împodobit cu beteală, instalații luminoase și câteva globuri ale noastre, ca să dăm start la imaginația celor mici. Cele mai frumoase ornamente însă le așteptăm de la copii. Ne dorim să fie un brad împodobit de copii, de care să se bucure toată comunitatea locală”, a precizat Mihail Genoiu, primarul Craiovei.

Lăsați-vă imaginația să lucreze și împodobiți “Brăduțul cu Surprize” de pe treptele Teatrului Național Marin Sorescu. De la globuri învelite în pânză de sac și pictate, ornamente diverse din lemn, funde mari, steluțe, conuri de brad pictate de cei mici, mere roșii, până la cănuțe din carton și pictate cu motive oltenești, îngerași sau păpușele – toate își vor găsi locul în brăduțul nostru, al tuturor.
Mai multe detalii, programul Târgului de Crăciun, al acțiunilor derulate în perioada următoare de Primăria Craiova și al spectacolelor din luna decembrie 2018 vor fi actualizate pe site-ul www.primariacraiova.ro, pe pagina de facebook a Primăriei Craiova @facebook/Primaria-Municipiului-Craiova și pe pagina Târgului de Crăciun @facebook/TargdeCraciunCraiova2018.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...