17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: O fetiţă de cinci ani, accidentată grav la Izvoare. Medicii încearcă să o salveze

Dolj: O fetiţă de cinci ani, accidentată grav la Izvoare. Medicii încearcă să o salveze

O fetiţă de cinci ani a fost accidentată grav, duminică dimineaţă, pe DJ 561, în comuna doljeană Izvoare. Aceasta a fost lovită de un autoturism Renault Laguna, condus de Dan Dina, de 52 de ani, din localitate.
Din primele cercetări ale poliţiştilor de la Rutieră s-a stabilit că fetiţa a traversat strada neregulamentar, în fugă şi fără să se asigure, în momentul producerii accidentului. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Fetiţa se află acum internată la SJU Craiova. Ea a fost adusă în stare gravă şi se află în secția ATI de la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Starea ei de sănătate este în continuare gravă, iar medicii fac tot ce este posibil să o salveze. „Fetiţa primeste tratament de specialitate în clinica ATI. Este monitorizată permanent de medicul specialist ATI, dar și de medic neurochirurg. Are politraume apărute în urma unui accident rutier. Este în stare gravă, dar stabilă”, a declarat dr. Cristiana Geormāneanu, purtător de cuvânt SJU Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS