3.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 noiembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Vernisaj expoziție foto și proiecție film „Războiul de Reîntregire în mărturiile urmașilor - județul Dolj“ la Galeriile „Cromatic“

Craiova: Vernisaj expoziție foto și proiecție film „Războiul de Reîntregire în mărturiile urmașilor – județul Dolj“ la Galeriile „Cromatic“

Consiliul Judeţean Dolj şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj organizează, joi, 15 noiembrie, la ora 11.00, în Galeriile „Cromatic“,vernisajul expoziției foto și la proiecția filmului „Războiul de Reîntregire în mărturiile urmașilor – județul Dolj“.
Cele două evenimente sunt parte din proiectul „Unirea în mărturiile urmașilor“, derulat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj în anul 2018 și care se va finaliza cu editarea volumului „Războiul de Reîntregire în mărturiile urmașilor – județul Dolj“.
Fotografiile și interviurile au fost realizate de o echipă a C.J.C.P.C.T. Dolj în localitățile din județ, cu sprijinul oamenilor din comunitățile respective, care păstrează vie memoria eroilor Marii Uniri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – FCSB / Fanii Științei sunt așteptați...

Oficialii clubului Universitatea Craiova nu au stat prea mult...

ȘTIRI GdS