22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei doljeni depistaţi conducând fără permis

Trei doljeni depistaţi conducând fără permis

Poliţiştii doljeni au depistat, în ultimele zile, trei bărbaţi care conduceau autoturisme fără a deţine un permis de conducere, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.

La data de 28 septembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au depistat, pe strada Tudor Vladimirescu, un bărbat de 32 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor efectuate cu privire la autoturismul condus de bărbat, s-a stabilit că acesta nu era înmatriculat în circulaţie. În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 28 septembrie, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au depistat în trafic, un bărbat de 24 de ani, din Valea Stanciului, în timp ce conducea un autoturism, în Craiova. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 29 septembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au depistat, pe strada Moldova, din Plenița, un bărbat de 48 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS