17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: 99 de sancţiuni contravenţionale şi amenzi de 28.000 de lei, aplicate de poliţişti într-o singură zi

Dolj: 99 de sancţiuni contravenţionale şi amenzi de 28.000 de lei, aplicate de poliţişti într-o singură zi

Poliţiştii Serviciului Rutier Craiova au acţionat, vineri, pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi pietoni, informează, într-un comunicat, IPJ Dolj.

La data de 28 septembrie, în Craiova a fost organizată și desfăşurată o amplă acțiune, pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de indisciplina manifestată de pietoni în folosirea drumului public. La activitate au participat poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj, Biroului Rutier Craiova şi formaţiunilor rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Cei 24 de poliţişti prezenţi la acţiune au controlat 168 de autoturisme şi au legitimat 195 de persoane. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 99 de sancțiuni contravenționale, 51 fiind pentru indisciplina pietonilor şi 48 pentru alte abateri. Valoarea sancţiunilor aplicate este de peste 28.000 lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut şi nouă permise de conducere, au mai anunţat poliţiştii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS