11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljClubul Soroptimist Internațional Craiova aniversează 25 de ani de la înființare

Clubul Soroptimist Internațional Craiova aniversează 25 de ani de la înființare

Clubul Soroptimist Internațional Craiova aniversează 25 de ani, fiind primul club înființat în România. Cu această ocazie, se vor organiza evenimente la care participă invitați din Cluburile Soroptimist Internaționale din Danemarca, Olanda, Israel si România.

Programul evenimentelor:

– Vineri, 28 septembrie – începând cu ora 10,00 – prezentarea proiectelor aflate în derulare : „Anti- trafic” – la Colegiul National „Fratii Buzesti”; „ Copii singuri” – la Casa Băniei, „Mame adolescente” – la Colegiul National Economic Gheorghe Chitu. După – masa de la ora 18,00 va avea loc Adunarea festivă la restaurantul REXON, bulevardul Carol nr. 49, în sala de conferinte.
– Sambătă 29 septembrie ora 10,00 se va vizita Școala nr. 21 – unde a început povestea soroptimistă în Craiova.

Soroptimist International este o organizație nonguvernamentală internatională cu statut consultativ la Organizația Națiunilor Unite, la UNESCO și la Comisia Europeană, formată din femei cu cariere de succes în domenii variate și care promovează drepturile omului și statutul femeii prin proiecte sociale. Soroptimist Internațional are peste 90.000 de membre în 123 de țări.

În România există şapte cluburi (București, Brașov, Cluj Napoca, Craiova, Slatina, Târgoviște, Timișoara), reunite în Uniunea Soroptimist Internațional din România, membră a Federației S.I: Europene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS