Acasă Local Dolj Târgul Contex revine la Craiova, pe 26 septembrie

Târgul Contex revine la Craiova, pe 26 septembrie

-

Târgul Contex, organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie Dolj, continua şi în această perioada sub egida „Caravana preţurilor mici“.
Începand de miercuri, 26 septembrie, orele 12 si pana duminica, 30 septembrie 2018, orele 16, producători şi distribuitori la nivel naţional, dar şi local, de îmbrăcăminte, încălţăminte, tricotaje, articole pentru copii, marochinărie, piele, blană, artizanat şi hande made oferă publicului craiovean posibilitatea achiziţionării la preţuri de producător o gamă diversificată de articole. Târgul va fi organizat la Casa Tineretului din Craiova. Oferta este generoasă, în special pentru doamne, privind noile colecţii de îmbrăcăminte, încălţăminte aduse la Craiova de producători consacraţi din Bucureşti, Braşov, Piteşti, Constanţa, Focşani, Reghin, Făgăraş.
Sunt, de asemenea, prezenţi producătorii de piele, încălţăminte şi marochinărie din Arad, Caraş Severin, Suceava, Bistrita Nasaud, Timisoara.
Programul zilnic este 10.00-19.00, iar intrarea este liberă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Alături de colegii de serviciu puteţi finaliza cu succes activităţi pentru care aţi depus mult efort în ultimele zile. Oboseala îşi...