Compania de Apă Oltenia a anuţat că se întrerupe alimentarea cu apă potabilă, pe 26 septembrie, între orele 9.30 – 14.30, pe traseul conductei de alimentare cu apă potabilă Făcăi – Craiova (DN 1000 mm) pentru remedierea unei defecțiuni la conductă și pentru revizia armăturilor. În perioada acestor lucrări se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din următoarele zone:
– zona cuprinsă între str. Fântâna Popova – Aleea Potelu – bvd. Nicolae Romanescu – Spitalul de Psihiatrie – Baza Sportivă Extensiv;
– Cartierul Veterani.
Datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.