Acasă Local Dolj Craiova: Prins cu 126 de km/h, pe Calea Bucureşti

Craiova: Prins cu 126 de km/h, pe Calea Bucureşti

-

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au desfăşurat duminică, 23 septembrie, acţiuni pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea, de către conducătorii auto, a regimului legal de viteză. În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 98 de sancţiuni contravenţionale, din care 72 pentru viteză. Valoarea amenzilor aplicate este de peste 24.000 de lei, iar ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.
Unul dintre şoferii prinşi în ilegalitate a fost un tânăr de 25 de ani, din Craiova, care conducea o motocicletă pe strada Calea Bucuresti, din Craiova, având o viteză de 126 km/h.
Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă, permisul de conducere fiindu-i reţinut.

ȘTIRI VIDEO GdS

FRF va permite consumul de bere pe stadioanele din România

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, le-a dat o veste îmbucurătoare microbiştilor din România. FRF doreşte permiterea consumului...

Polițistă agresată într-un local din Alba-Iulia de un recidivist

O poliţistă a fost agresată de către un bărbat, recidivist, într-un club din Alba-Iulia. Aceasta se află în timpul ei liber, fiind împreună cu câțiva prieteni.