Acasă Local Dolj Dolj: Accident grav la ieşirea din Pieleşti. Un tir şi o maşină...

Dolj: Accident grav la ieşirea din Pieleşti. Un tir şi o maşină s-au ciocnit

-

UPDATE: Potrivit poliţiei, conducătorul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, lovind tirul. În urma impactului, şoferul vinovat a rămas inconştient, în prezent se efectuează manevrele de resuscitare asupra sa. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind foarte ridicatE.

Un accident rutier a avut loc, în această după-amiază, pe DN65, la ieşirea din Pieleşti. Un autoturism s-a ciocnit cu un tir. Potrivit primelor informaţii, şoferul maşinii este inconştient.

 

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.