Polițiștii doljeni au hotărât, ieri, să rețină pe o perioadă de 24 de ore o femeie de 46 de ani, din Craiova, suspectată că a încercat să arunce în aer apartamentul în care locuia.
Potrivit oamenilor legii, apartamentul femeii, situat într-un bloc de pe strada Tabaci, a fost executat în cursul zilei de miercuri. Se pare că, după executarea silită, femeia a hotărât să se răzbune, așa că a intrat în apartament și a lăsat o butelie de gaz deschisă. Un locatar al imobilului a sunat la 112 și a anunțat că în bloc miroase a gaz, iar la fața locului a fost trimis un echipaj de polițiști care a constatat că în apartamentul în cauză era deschisă o butelie de gaz.
Femeia de 46 de ani este cercetată pentru comiterea infracțiunii de tentativă de distrugere prin incendiere.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.