Acasă Local Dolj Craiova: Bărbatul care a rănit un poliţist a fost arestat preventiv

Craiova: Bărbatul care a rănit un poliţist a fost arestat preventiv

-

Magistraţii Judecătoriei Craiova au decis, astăzi, luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile faţă de bărbatul care, miercuri seara, a rănit un poliţist. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul IPJ Dolj.

Vă reamintim că incidentul a avut loc pe Centura de Nord a Craiovei. Bărbatul acuzat nu a oprit la semnalul poliţiştilor, aceştia au început urmărirea lui, iar la un moment dat, bărbatul a oprit maşina şi a început să fugă. Când a fost prins, acesta l-a lovit puternic cu un telefon în cap pe unul dintre agenţii de poliţiei, apoi a reuşit să fugă. Poliţiştii au tras focuri de armă în aer, însă nu l-au mai prins. Mai târziu, bărbatul s-a prezentat la sediul IPJ Dolj şi a fost reţinut.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.