Acasă Local Dolj Craiova: Cartierul Chinezesc, preluat de ANL

Craiova: Cartierul Chinezesc, preluat de ANL

-

Construcţiile situate pe strada Caracal, în Cartierul Chinezesc, aşa cum fusese numit iniţial, au fost preluat de ANL, printr-un contract încheiat astăzi cu Primăria Craiova.
„Am semnat astăzi împreună cu directorul ANL, Andrei Cosmin Țurcanu, contractul de preluare a terenului și construcțiilor din strada Caracal, unde se va construi Cartierul Nicolae Romanescu (fostul cartier chinezesc). Astfel, toate procedurile pentru continuarea costruirii acestor locuințe au fost îndeplinite. Craiovenii pot începe să facă demersurile necesare contractării de apartamente în acest nou cartier al Craiovei“, a scris primarul Mihail Genoiu pe Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.