Radu Aldulescu este invitatul lui Nicolae Coande la Teatrul Național „Marin Sorescu”, vineri, 14 septembrie. De la ora 17.00, la sala „Ia te uită!” reputatul romancier va lansa cel mai nou roman al său, „Rezidenți în casa visurilor” (Ed. Hyperliteratura, 2018). Apărut în urma unui proiect bazat pe crowdfunding, cel de-al zecelea roman al lui Radu Aldulescu consfințește valoarea și talentul unui scriitor care este una dintre puținele revelații ale prozei românești de după 1989.

Pentru publicarea actualului roman, Editura „Hyperliteratura” a strâns suma de 11.502 lei de la cititori pe o platformă online. 114 cititori au susţinut publicarea romanului, cu sume cuprinse între 10 şi 500 de lei.

Cu ocazia lansării romanului, Radu Aldulescu va susține și conferința „Chinurile romanului românesc după 1989”, o radiografie onestă dar necruțătoare asupra valorii romanului românesc după schimbarea de paradigmă culturală și socială din 1989.

La lansare participă directorul Editurii „Hyperliteratura”, scriitorul Andrei Ruse. Actrița Theodora Bălan va citi monologul personajului Argentina.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.