21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Arestat pentru furt calificat

Craiova: Arestat pentru furt calificat

Poliţişti din cadrul Biroul de Investigaţii Criminale, cu sprijinul lucrătorilor Secţiei 1 Poliţie Craiova au identificat, ieri, un bărbat de 27 de ani, din municipiu, care, în ziua de 2 septembrie ar fi sustras bunuri din geanta unei tinere de 23 de ani, din comuna Bâcleș, judeţul Mehedinți.
În urma analizării materialului probator, faţă de bărbat s-a dispus continuarea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Organele de poliţie au dispus măsura reţinerii pentru 24 h faţă de acesta, pe bază de ordonanţă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.
Ulterior acesta a fost prezentat la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, iar instanța de judecată a admis propunerea şi a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.
În cursul anului 2018, bărbatul în cauză a mai fost cercetat de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale pentru comiterea aceluiaşi gen de fapte, dispunând şi la datele de 06.03.2018 și 22.03.2018 măsura reţinerii faţă de acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS