Acasă Local Dolj Dolj: Vindeau ţigări de contrabandă

Dolj: Vindeau ţigări de contrabandă

-

Poliţişti din Dăbuleni au efectuat, ieri, mai multe percheziții domiciliare, la imobile situate în localitate, ocazie cu care, la un imobil aflat în extravilanul oraşului, folosit de un bărbat de 58 de ani, din localiatate, a fost găsită cantitatea de 150 de pachete de ţigări (3000 țigarete), fără timbru fiscal românesc, cu inscripția For Duty Free Sale Only.
Cercetările au fost preluate de către lucrători din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Dolj, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Poliţişti din Băileşti, în urma unui control efectuat la o societate comercială din Băileşti, au identificat, ieri, lângă ușa de acces a punctului de lucru, 91 de pachete a 20 de țigarete, diverse mărci, care nu prezentau timbru fiscal românesc.
Cele 91 de pachete de ţigări, care ar fi fost destinate comercializării, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate Direcţiei Vamale Craiova.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.