Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat, în municipiu, o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate, de către conducătorii auto, pietonilor angajați în traversarea regulamentară a străzii. De asemenea, poliţiştii au avut în vedere şi pietonii care traversează strada prin loc nepermis.
Cei 11 poliţişti participanţi la activitate au constatat 62 de abateri, pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Dintre aceste sancţiuni, 12 au fost aplicate pentru neacordare prioritate pietoni, 28 pentru traversari neregulamentare şi 22 pentru alte abateri. Astfel, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere, au retras 2 certificate de înmatriculare şi au constatat o infractiune la regimul rutier.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.