Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au organizat, ieri, o acţiune, în județul Dolj, având ca scop prevenirea accidentelor rutiere generate de conducătorii de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză. La acţiune au participat efective de poliție rutieră de la Serviciul Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene, Biroul Rutier Craiova precum și Polițiile Municipale și Orășenești, din județul Dolj.
Poliţiştii au constatat 175 de abateri, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 48.000 de lei. Dintre acestea, pentru nerespectarea regimului legal de viteză au fost aplicate 142 de sancţiuni, celelalte fiind aplicate pentru alte abateri. De asemenea, poliţiştii au reţinut 22 de permise, dintre care 21 pentru nerespectarea vitezei legale.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.