11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Depistaţi la volan deşi nu aveau dreptul de a conduce

Dolj: Depistaţi la volan deşi nu aveau dreptul de a conduce

Poliţişti din cadrul Postului Ciupercenii Noi au depistat, ieri, un tânăr de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, autoturismul condus figura radiat din circulație, din anul 2011, de către autoritățile din Belgia.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvâtrşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 50 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea de domiciliu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţişti din cadrul Secției 2 Craiova au depistat, ieri, în trafic un tânăr de 21 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din luna iunie a acestui an. Totodată, din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Azi noapte, poliţişti din cadrul Secției 3 Craiova au depistat un tânăr de 19 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Şi poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Craiova au depistat, ieri, un bărbat, de 59 de ani, din municipiu, care conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS