24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prins beat la volan, după ce a fost implicat într-un accident provocat de alt şofer

Dolj: Prins beat la volan, după ce a fost implicat într-un accident provocat de alt şofer

Poliţişti din cadrul Secției 7 Poliție Rurala Plenița au fost sesizați joi, 9 august, prin S.N.U.A.U. 112, de un bărbat, de 48 de ani, din Pleniţa, cu privire la faptul că acesta a fost implicat într-o tamponare în trafic.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul bărbatul ar fi condus un autoturism, prin Pleniţa, iar la intersecţia dintre DJ 561A şi DC 59, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de un bărbat, de 63 de ani, din Craiova.
Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că, bărbatul de 63 de ani, a avut o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, poliţiştii întocmind dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
De asemenea, în cazul bărbatului de 48 de ani, întrucât acesta nu a acordat prioritate de trecere, poliţiştii i-au aplicat acestuia o sancţiune contravenţională, permisul de conducere fiindu-i reţinut pentru o perioadă de 60 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS