10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Conduceau autoturisme, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice

Dolj: Conduceau autoturisme, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice

Poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Dăbuleni au depistat, ieri, un bărbat de 48 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DN 54A, prin comuna Călăraşi, având o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la spital, însă acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţişti din Filiaşi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 50 de ani, din Filiaşi, ar fi condus un autoturism prin localitatea Fratoştiţa şi ar fi lovit o altă maşină parcată, rezultând avarii la ambele vehicule. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că cel în cauză avea o concentraţie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că persoana în cauză nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehciule.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere.

Ieri, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 41 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bărăganului, din localitate, având o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS