Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat, ieri, un tânăr de 24 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism pe bulevardul Decebal, din Craiova, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au mai stabilit faptul că, cel în cauză, avea şi permisul de conducere suspendat. În această cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis de conducere.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 32 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe Calea Bucureşti, din Craiova, deşi nu deţinea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.