20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Cod Galben de averse în Dolj

Cod Galben de averse în Dolj

-

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţionare de Cod Galben de averse între orele 13.00 – 14.20, în judeţul Dolj. Se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula local 25…35 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot avea și aspect de vijelie, izolat grindină de mici dimensiuni în localităţile: Segarcea, Bistreț, Brădești, Bârca, Bucovăț, Calopăr, Gighera, Braloștița, Cerăt, Breasta, Vârvoru de Jos, Goicea, Drănic, Giurgița, Lipovu, Urzicuța, Coțofenii din Dos, Cernătești, Scăești, Sopot, Terpezița, Predești, Măceșu de Sus, Întorsura, Pleșoi, Măceșu de Jos, Cârna, Radovan.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.