Acasă Local Dolj Accident grav la Pielesti. O șoferita a intrat cu mașina intr-un tir

Accident grav la Pielesti. O șoferita a intrat cu mașina intr-un tir

-

O soferita, de 23 de  ani, din Craiova, care circula dinspre Bals spre Craiova, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina intr-un tir. Accidentul a avut loc in această seară în localitatea doljeana Pielesti. Femeia, constienta, dar ranita a fost transportată la spital. Tirul era condus de un bărbat de 51 de ani din Giurgiu. Potrivit IPJ Dol, accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.