Acasă Local Dolj Craiova: Depistaţi cu ţigări de contrabandă asupra lor

Craiova: Depistaţi cu ţigări de contrabandă asupra lor

-

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Craiova au depistat, ieri, un tânăr de 20 de ani, din localitate, care deţinea în vederea comercializării 3.260 de ţigarete, ambalate în pachete, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal.
În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii craioveni au mai depistat o tânără de 21 de ani, din localitate, care avea asupra ei 260 de ţigări de contrabandă.
Poliţiştii au indisponibilizat întreaga cantitate de ţigări, în ambele cazuri fiind întocmite dosare penale, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...