Dolj: Prinşi băuţi la volanPoliţişti din cadrul Secției 7 Rurală Pleniţa au depistat, azi noapte, un tânăr de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un ciclomotor pe drumurile publice din comună.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că persoana în cauză nu deţine permis de conducere, iar vehiculul pe care îl conducea nu era înmatriculat în circulație.

Întrucât tânărul părea să fie sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a deţine permis de conducere.

Poliţişti din cadrul Secției 2 Craiova au depistat, ieri, un bărbat de 37 de ani, din comuna Podari, care se afla la volanul unui autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.


Tot ieri, poliţişti din Calafat au depistat un tânăr de 27 de ani, din Poiana Mare, care conducea un autoturism pe DN 55A. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Ieri, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 63 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism pe strada Potelu, din localitate, având o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 20 martie 2019

Top