Şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului
Poliţiştii din Olt, la „vânătoare“ de şoferi

Poliţişti din cadrul Secției 2 Craiova au depistat, azi noapte, în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 35 ani, din municipiu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot azi noapte, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Pielești au depistat, pe DJ 643D, în comuna Bulzești, un bărbat de 34 ani, din Dobrești, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele situaţii, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.