Acasă Local Dolj Dolj: Prins cu țigări de contrabandă în maşină

Dolj: Prins cu țigări de contrabandă în maşină

-

oliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat, ieri, un bărbat de 35 de ani, din comuna Breasta, în timp ce acesta transporta cu autoturismul, prin localitatea de domiciliu, cantitatea de 10.000 de țigarete, ambalate în pachete care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a atacat fiul cu o secure

Un bărbat de 47 de ani din Bistrița-Năsăud și-a agresat fiul cu o secure. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul a ajuns la spital, iar tatăl riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile. În plus, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

Care sunt beneficiile chefirului în combaterea colesterolului

Conform unui studiu medical realizat în 2017, s-a observat o scădere „semnificativă” a nivelului colesterolului, în cazul unui grup-țintă de persoane care consumau câte patru porții de chefir pe zi, comparativ cu alt grup-țintă, de consumatori de lapte simplu, în aceeași cantitate. Persoanele care consumă regulat chefir au un nivel scăzut al colesterolului.