14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Rurală Giubega au depistat, ieri, un bărbat de 47 de ani, din comuna Cioroiaşi, care conducea un autoturism prin localitate, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul respectiv are poliţa RCA expirată, iar inspecţia tehnică periodică era valabilă până la finalul anului 2015.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, bărbatul fiind totodată sancţionat contravenţional.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat, ieri, un bărbat, de 47 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Calea Brezei, din Craiova, deşi se afla sub influenţa alcoolului. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS