Termo Craiova se întâlneşte cu asociaţiile pentru a ajunge la un acord privind plata debitelor. În mod contrar va tăia apa caldăConducerea SC Termo Craiova SRL a anunţat că, începând cu 26 iunie, se va întâlni cu reprezentanții asociațiilor de proprietari în scopul analizării datoriilor existente, evoluția acestora în ultimele 18 luni, precum și a măsurilor întreprinse în scopul diminuării lor.

Termo a anunţat că, în funcţie de evoluţia discuţiilor, se vor lua măsuri fie de sistare a furnizării apei calde până la achitarea debitelor, fie de reziliere a contractelor de furnizare a agentului termic.

Până la această dată, SC Termo Craiova SRL a sistat furnizarea agentului termic la un număr de cinci asociații de proprietari, respectiv: 14 1Mai, 3 Știrbei Vodă, 4 Mareșal Antonescu, Bl. 1 Dâmbovița și 11 1 mai ( parțial).


În cadrul întâlnirilor care vor avea loc se va avea în vedere și analiza modului de punere în aplicare a hotărârilor judecătorești prin care debitorii au fost obligați la plata datoriilor prin executare silită.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 aprilie 2019

Top