6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Lansare de carte la "Aman"

Craiova: Lansare de carte la „Aman”

-

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează joi, în sala „Marin Sorescu”, începând cu ora 18.00, lansarea volumului „Cu o săptămână înainte de niciodată. Poeme verzui”, autor Dumitru Sârghie-Mitif.
Invitați sunt: prof. Nicolae Marinescu, directorul editurii Aius, prof. Eleanor Mircea, poet și critic literar, Ion Crețeanu, rapsod popular, Cristian Alexandrescu, actor, oameni de cultură, scriitori și artiști din județele Olt, Dolj și Vâlcea.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.