15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Spectacol caritabil pentru Loredana

Craiova: Spectacol caritabil pentru Loredana

Astăzi, la ora 18:00, în incinta Casei de Cultură a Studenților din Craiova are loc spectacolul caritabil „Inimă, nu fi de piatră!”. Intrarea se va face pe bază de donație. Toți banii stransi vor merge către Jianu Florina Loredana, studentă a Facultății de Drept din Craiova, anul II. Loredana este o studentă conștiincioasă, mediile sale situându-se mereu în capătul de sus al liniei, însă acum se află într-o situație cu totul specială și face eforturi deosebite pentru a continua studiile.

În urma evaluării investigațiilor imagistice făcute acum patru ani de către medicul neurochirurg și de către chirurgul ortoped, s-a stabilit că afecțiunea Loredanei a evoluat și s-a pus un nou diagnostic – Siringomielia, considerându-se necesară abordarea chirurgicală a herniei de disc cervicale pentru înlăturarea riscului unei eventuale paralizii totale.

Pentru stabilirea unui diagnostic concret, medicii i-au recomandat să meargă la clinica Werner Wiker din Germania. Loredana a obținut programarea pentru data de 29 iunie 2018.

Acest demers presupune costuri estimate la suma de 5000 euro, cheltuielile urmând a fi justificate ulterior cu facturi fiscale.

Donațiile se pot face și în conturile bancare ale Loredanei, atât în lei cât și în euro:
Cont LEI: R092BRDE170SV36447131700
Cont EURO: R074BRDE170SV52688201700.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS