Un tânăr de 19 ani, din comuna Ciupercenii Noi, a fost prins, aseară, în timp ce conducea un autoturism în Calafat, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Din verificări s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de către către o femeie de 26 ani, din aceeași localitate, persoană care cunoștea faptul că acesta nu poseda permis de conducere. A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea autovehiculului unei persoane despre care ştia ca nu deţine permis de conducere.

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Craiova, în timp ce executau ieri serviciul de patrulare pe strada George Enescu, au depistat un minor în vârstă de 15 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.