8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au depistat, ieri, un bărbat de 35 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism în localitate, pe DN 65 F (Centura de Nord), aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au depistat, ieri după amiază, un bărbat de 57 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DC 28 E, în localitatea Prunet, judeţul Dolj. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Aseară, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au depistat un bărbat de 25 ani, din comuna Coșoveni, care a condus un autoturism pe strada Revoluției din localitate, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat). Au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Azi noapte, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Rurală Coșoveni au depistat în trafic un bărbat de 38 ani, din comuna Castranova, conducând un autoturism pe strada Radulanilor, din satul Puțuri.
Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, totodată având o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă nr.1 Craiova, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS