15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLiceul Teoretic “Henri Coandă” din Craiova marchează 132 de ani de la naşterea savantului al cărui nume îl poartă

Liceul Teoretic “Henri Coandă” din Craiova marchează 132 de ani de la naşterea savantului al cărui nume îl poartă

Liceul Teoretic “Henri Coandă” din Craiova organizează, în perioada 7-9 iunie 2018, mai multe activități cu ocazia sărbătoririi a 132 ani de la nașterea savantului Henri Coandă, patronul spiritual al unității noastre de învățământ.
Cu acest prilej, Liceul Teoretic “Henri Coandă” a înscris în program, în data de 7 iunie 2018, festivitatea omagială, precedată de Te Deum, premierea olimpicilor sub egida Semper Excelsius, Sărbătoarea Seniorilor, care marchează retragerea din activitatea a patru dintre distinșii noștri dascăli, spectacolul aniversar Aici construim împreună viitorul!, expoziții, activități muzical-literare, sportive, precum și lansarea de carte a domnului profesor Ion R. Popa, cu titlul „Firul a două viețiu. Pe 8 şi 9 iunie se vor desfășura activități diverse, precum concursuri, dezbateri, workshop-uri, spectacole, vizionări de filme şi expoziții dedicate savantului Henri Coandă, personalitate marcantă a vieții științifice românești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS